Email

info@holtslag-renovatie.nl

Gevel stralen

Stralen van gevels

Het stralen van een gevel met speciale apparatuur waarbij we gebruik maken van water en zand is een effectieve manier om vuil, verfresten, en andere ongewenste vervuilingen te verwijderen. Met deze techniek zorgen wij ervoor dat de gevel zijn oorspronkelijke staat herwint en dat de levensduur wordt verlengt. Als gevelspecialisten weten wij welke techniek wij dienen te gebruiken en hoe wij deze op iedere ondergrond kunnen toepassen. 

Gevelstralen, ook wel zandstralen of gritstralen is een efficiënte manier om hardnekkig vuil en coatings te verwijderen. Tijdens het proices wordt een mengsel van water en fijnzand onder hoge druk tegen de gevel gespoten. Hierdoor worden de oppervlaktelagen verwijderd zonder de onderliggende structuur aan te tasten.

Door het stralen van de gevel krijgt de woning of het bedrijfspand weer een nette uitstraling en en verlengen wij de levensduur. Na het stralen van de gevel kunt u ervoor kiezen om de gevel te laten impregneren voor een nóg langere levensduur. 

Wilt u graag meer informatie of een offerte ontvangen? Wij doen u graag een scherp voorstel, vraag uw offerte bij Holtslag Gevelrenovatie aan.

Voegen laten herstellen?