Email

info@holtslag-renovatie.nl

Metselwerk

Metselwerk

De gevel van een woning, bedrijfsgebouw of monumentaal pand is het eerste wat bezoekers zien. Zorg ervoor dat de eerste impressie er een is om niet snel te vergeten. Laat Holtslag Metselwerken de gevel onderhouden, renoveren of restaureren. Het metsel- en voegwerk wordt dan met de laatste technieken hersteld, zonder de oorspronkelijke  uitstraling van het pand uit het oog te verliezen. Komt u geheel vrijblijvend met onze experts in contact! Holtslag Metselwerken is een zeer ervaren bedrijf dat tot in perfectie metselwerk aflevert en moeiteloos combineert met gevel renovaties!

De keuze voor onze experts is een logische als u zou weten dat we de hoogste kwaliteit leveren, een betaalbaar tarief hanteren en onze afspraken altijd netjes naleven. Wij zijn zeer ervaren in metselwerk, reiniging en impregneren; maar we draaien onze hand ook niet om voor dakwerken en advies. Komt u volledig vrijblijvend met ons in contact!

Metselwerk laten uitvoeren?

Kies voor Holtslag Renovatie voor uw metselwerkzaamheden

Bent u op zoek naar een professionele, vakkundige metselaar? Dan bent u bij Holtslag Metselwerken aan het juiste adres.

Holtslag Metselwerken is een ervaren bedrijf met expertise en ervaring in alle mogelijke metselwerken. Als metselaar heeft Pim Holtslag veel kennis opgedaan bij zijn grote bouwbedrijven, waarna hij uiteindelijk de stap heeft gewaagd om als zzp’er aan de slag gegaan. Of u nou op zoek bent naar een metselaar voor een kleine klus of voor een groter project, wij zijn erg flexibel. U kunt bij ons terecht voor een groot aantal uiteenlopende klussen. Ook voor spoedklussen staan wij als metselaar voor u klaar. Neem contact op en wij kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

In het geval van een grotere klus werken wij ook samen met andere bouwbedrijven. Zo hoeft u niet verder te zoeken!

Een goede metselaar heeft verstand van zaken en kent zijn vak door- en door. Door onze jarenlange expertise weten wij wat er speelt in de branche en leveren we keer op keer een net resultaat af waar we trots op zijn.

Daarnaast is het belangrijk dat een metselaar de wensen van de klant centraal stelt. Dit is dan ook precies wat wij doen. Door goed overleg en heldere afspraken en communicatie zorgen we er voor dat dat het eindresultaat naar ieders wens is.