Email

info@holtslag-renovatie.nl

Reinigen van gevels en bestrating

Holtslag gevelreiniging

In de loop der jaren worden gevels van woningen en gebouwen vaak vies en vuil. Dit komt door het weer of bijvoorbeeld door vandalisme (zoals graffiti). Wilt u hier vanaf? Dan is gevel reiniging de oplossing. Gevel reinigen is het verwijderen van aanslag en vervuiling op uw gevel. Oftewel: de buitenmuur schoonmaken. Dak- en gevelreiniging wordt in Nederland steeds vaker uitgevoerd, omdat het een belangrijke vorm van onderhoud is. U kunt de gevelreiniging zelf doen, maar u kunt het ook laten doen door de gevelreinigers van Holtslag Dak- en Gevelreiniging. Tot het takenpakket van uw gevelspecialist behoort onder andere gevelreiniging en impregneren. Wij kunnen u deze diensten tot in perfectie en tegen een scherp tarief leveren!

Wij vertellen u graag meer over de gevel laten reinigen, de gevelreiniging kosten, de verschillende methodes voor het reinigen van je gevel, impregneren en het voegwerkherstel. De gevelreiniging kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling en de reinigingsmethode. Wilt u weten wat het u kost om de gevel te laten reinigen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Dit kan door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. Wilt u de buitenmuren reinigen van de hele buitenzijde van uw pand of woning? Combineer dan dak- en gevelreiniging. Holtslag Dak-en Gevelreiniging is u graag van dienst!

Reiniging laten uitvoeren?

Reinigen van bestrating

Wij reinigen uw terras/ bestrating volgens onze ‘all inclusive’ module. U krijgt van ons een volledige prijsopgave voor de totale reiniging van uw terras. Uw terras reinigen gebeurd dan ook zonder verrassingen achteraf! U weet van tevoren precies waar u aan toe bent. Uiteraard zullen wij tijdens en na het terras reinigen uiterste zorg besteden aan de omgeving en zorgen wij dat al uw ramen, schuttingen, muren en dergelijke weer netjes schoon zijn. Holtslag Reiniging is ervaren in het reinigen van bestratingen/terrassen. Kom vrijblijvend met ons in contact!

Wij beschikken over de beste apparatuur en kunnen zowel met hoge druk als lage druk reiniging uitvoeren. Voor elke klus hebben wij de juiste machine beschikbaar. Met gebruik van heet water/stoom verwijderen wij bijvoorbeeld verontreiniging als Vet en Olie. Aanslag als algen, mos en onkuid zijn geen enkel probleem. Met onze mobiele machines kunnen wij op elke locatie werken, van dakterras tot bedrijventerrein. Wij zorgen ervoor dat mos, onkruid en vuil grondig verwijderd worden en uw terras weer als nieuw is. Laat daarom uw terras reinigen door de professionals van Holtslag Reiniging! De juiste manier om uw terras te reinigen, hangt af van de aard van het oppervlak. Elke ondergrond vraagt een eigen behandeling. Elke soort aanslag heeft een eigen aanpak nodig. Dit betekent dat de prijzen variëren per oppervlakte. Toch hebben onze tarieven één ding gemeen: ze zijn allemaal zeer scherp! Wilt u uw terras laten reinigen tegen scherpe prijzen? Neem dan Contact op met Holtslag Reiniging voor een vrijblijvend advies of vraag direct een gratis offerte bij ons aan. We zijn u graag van dienst!