Email

info@holtslag-renovatie.nl

Scheurherstel gevel

Scheuren in uw gevel?

Scheuren in gevels kunnen zorgen opleveren en de woning verlagen in waarde, tevens zorgen scheuren voor een slechte isolatie en kunnen deze naarmate de tijd verstrijkt verergeren met alle gevolgen van dien. Holtslag Gevelrenovatie herstel scheuren in de gevel op professionele wijze met moderne apparatuur. Wij zullen het probleem in de kern oplossen en nagaan waar het probleem is ontstaan, dit kan bijvoorbeeld door weersinvloeden, een slechte constructie of bewegingen in het gebouw gebeuren.

Bij het repareren van scheuren in gevels is een grondige aanpak van groot belang. Wij kijken naar de grootte, de materialen en de ernst van de schade. Op deze manier kunnen wij u een gericht aanbod doen. Wij gaan altijd voor een naadloze oplossing waarbij wij niet alleen het probleem, maar ook het aanzicht van de woning verbeteren.

Met speciale ontwikkelde spiraalankers kunnen wij de schade weer oplossen en uw woning in originele staat terugbrengen.

Wilt u weten of er herstelwerkzaamheden nodig zijn aan uw gevel? Neem contact met ons op, via het aanvraagformulier kunt u foto’s meesturen. Wij kijken graag met u mee naar de ernst van de situatie en voorzien u van een scherp tarief voor het herstellen van scheuren in de gevel van uw woning.

Renovatie laten uitvoeren?