Email

info@holtslag-renovatie.nl

Voegwerkzaamheden

Voegen herstellen

Het voegwerk van de gevel van uw woning- of bedrijfspand kan door de jaren heen verslappen en de voegen kunnen poreus worden. De weersinvloeden spelen een grote rol bij de slijtage van het voegwerk. Een gevel waarbij het voegwerk verouderd is ziet er onverzorgd uit en zorgt tevens voor problemen, denk aan schimmelvorming tussen de muren, vochtinfiltratie en zelfs structurele schade. Beschadigde voegen zorgen voor een slechte isolatie en wat zich weer uit in een hogere energierekening. 

Bij Holtslag Gevelrenovatie herstellen wij uw voegen weer in de juiste staat zodat u deze problemen voor kunt zijn. Wij zullen de oude voegen uithakken en nieuw metselwerk aanbrengen, tevens kunnen wij uw gevel na het voegen voorzien van de juiste impregneertechnieken zodat de gevel bestand is tegen de invloeden van het Nederlandse klimaat. 

Wilt u meer informatie ontvangen of direct een offerte aanvragen? U kunt gebruik maken van het offerteformulier of ons direct via WhatsApp uw foto’s en problemen doorsturen. Wij zullen u vervolgens voorzien van een scherpe offerte en daaropvolgend alle reparatie- en herstelwerkzaamheden vakkundig uitvoeren. 

Voegen laten herstellen?